Over HUS

Gediplomeerd hondenuitlaatservice

HUS Oldenzaal is een gediplomeerd hondenuitlaatservice voor Oldenzaal. Op een verantwoorde en veilige manier meerdere honden tegelijkertijd uitlaten lijkt misschien simpel, maar is beslist geen sinecure. Daarom vind ik het belangrijk dat dit in kleine groepen gebeurt, zodat ik het overzicht kan houden. Wandelen in de bossen, een plons in een beek, spelen met een kameraadje of gewoon je eigen ding doen. Ik wil uw hond een prettige wandeling in de groep geven waar hij/zij zich prettig bij voelt. 

Uw hond zit in een kennel in de bus zodat zijn/haar veiligheid gewaarborgd wordt tijdens de rit. Tevens wordt de bus goed geventileerd. Ik heb bewust gekozen voor geen airco omdat een hond moeite heeft om grote temperatuurverschillen op te vangen, dit werd ook afgeraden tijdens mijn opleiding. Goede ventilatie is uiteraard wel belangrijk. Mocht u na het lezen van de verdere informatie op deze website graag in contact komen met mij voor een kennismaking of andere vragen dan kunt u het contactformulier invullen of u kunt telefonisch contact met mij opnemen.  

Over mij

Mijn naam is Jacqueline Vlutters en als kind was ik altijd al een grote dierenvriend. Als ik de kans kreeg nam ik het liefste alle dieren mee naar huis. In ons gezin groeide ik op met paarden, kippen en natuurlijk ook honden.

In 2004 kregen wij ons “derde handsje” Boy bij ons en met hem heb ik verschillende trainingen gedaan.
Helaas is hij in 2018 overleden.

In augustus van dat jaar hebben wij Fien gekregen. Een Engelse Cocker Spaniel die veel vreugde brengt in ons gezin. Iedere dag ga ik er met haar op uit. Vaak naar de bossen en andere mooie plekken hier in Oldenzaal.
Met Fien heb ik al diverse trainingen gevolgd. In de toekomst zou ik het erg leuk vinden om van haar een nestje te krijgen.

Na jarenlang als hoorzorgconsulente te hebben gewerkt kreeg ik de kans om van mijn hobby mijn werk te maken. Deze kans heb ik daarom ook met open armen ontvangen. De hondenuitlaatservice opleiding is in mijn ogen een must voor iedere hondenuitlaatservice. Ik heb deze met plezier gevolgd en succesvol afgerond. Ik wil met passie, enthousiasme en liefde voor de hond mijn werk doen. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw hond het naar zijn zin heeft samen met mij en de andere honden in de groep.